​Pain Palliass blev opfundet i 1993 af Aimé Pouy og siden er intet ændret.
​Et Pain Paillasse brød er lavet af nøje udvalgt hvedemel og naturlig surdej.
​Et Pain Paillasse brød skal hæve minimun 24 timer. Den langsomme hævning kombineret med de nøje udvalgte råvarer giver Pain Paillasse brødet dets unikke smag med mere end 80 smagsnoter.

Et Pain Paillasse brød grundigt æltet og formet i hånden. Brødets kendetegen er den twistede form der giver det et rustikt udtryk.

Under skorpen er et Pain Paillasse brød let og luftet i krummen, og med sin lange holdbarhed og ernærningsmæssinge sammensætning er det et ideellet brød til den moderne sunde kost.

LANGEGADES BAGERI ApS

Langegade 23, 5300 Kerteminde

Tlf.: 65 32 38 11

CVR: 34227861​

Åbningstider​

Man - fre: 6.00 - 17.00​

Lør - søn: 6.00 - 15.00